Over Meesie

Over meesie
Er was eens .. een enthousiaste reisleidster die 10 jaar lang inspiratie mocht opsnuiven in verschillende prachtige landen. Echter door dit avontuurlijke werk kon zij tot haar grote spijt deze inspiratie niet omzetten naar concrete plannen en dus parkeerde zij haar creativiteit "even" in de koelkast. Ondanks dat dit vogeltje telkens uit vloog, namen haar creatieve ideeën zo af en toe vaste vormen aan. Een bureautje werd bedacht in Barcelona om haar appartement aan te kleden, een nieuw bankje werd gemaakt op Rhodos uit pure noodzaak en een houten kerstboom werd geknutseld in Val Thorens om haar hotel kamer op te vrolijken! Toen de deur van het reizen, bijna 2 jaar gelegen sloot, opende Nathalie de inmiddels overvolle "inspiratie koelkast deur” en zette zij het label Meesie op! 

Een nieuw en spannend avontuur begon in het hartje van het land, Utrecht! Daar creëert en verkoopt Nathalie telkens een vernieuwende collectie waar je hartje sneller van gaat kloppen. Alle producten zijn te herkennen aan de Meesie charme! Een stijl die gecreëerd wordt door het simpele met de rijke wereldse inspiratie te combineren, oud en nieuw samen te voegen en altijd alle producten te voorzien van een eigenwijze knipoog! Daarnaast had het "ekstertje" nooit genoeg sieraden en begon zij sieraden te creeeren die perfect aansloten op de look en feel van haar interieur ideeen. Tegenwoordig brengt Meesie 2 maal per jaar haar eigen design echt zilveren en goud op zilveren sieraden uit.

De unieke accessoires zijn niet alleen meer te bewonderen in de webshop van Meesie of in haar vaste Meesie stand in Loods 5 te Sliedrecht, maar zijn tegenwoordig ook te ervaren in haar eigen Brand Store in Utrecht. (lijnmarkt 42, 3511 KJ Utrecht) Daarnaast laat onze enthousiaste Nathalie je graag betoveren met haar unieke collectie op verschillende Life-style markten in Amsterdam, Rotterdam en omstreken. Check Meesie via instagram voor de volledige up to date agenda!


Snuffel rond op de site en laat je inspireren, want met Meesie maak je van elk huisje je thuis.

Meesie - Little warehouse
Lijnmarkt 42
3511 KJ Utrecht
info@meesie.nl