-Januari Blues-

Jaaa hoor daar is ze.. de Januari Blues die elke jaar weer van de partij is!

Als een onuitgenodigde gaste met een oneindig vrijkaartje weet deze blauwe dame steevast elk jaar een plaatsje in mijn humeur te reserveren! Heb ik een gezellig kort lontje en de hele dag het gevoel dat ik iets mis.. zucht.. ik lepel ondertussen even een pot pindakaas uit..  

Want wat ik mis is de vrolijke chaos van de Decembermaand, de glinsterende kerstboom, cadeautjes mooi inpakken en drukte in de winkel.. zucht.. Maar ik kan toch niet de enige zijn die hier last van heeft? Moet toch iets aan te doen zijn? & dus heb ik mijzelf voorgenomen om deze maand eens extra lief voor mijzelf te zijn en overal ja op te zeggen wat mij vrolijk maakt: Heb ik een nieuw paar sloffen nodig: ja! Wil ik een extra lepel pindakaas: ja! Heb ik een nieuwe ring verdiend: ja ja JAAAA!

De hele maand dus JA en verwen ik mijzelf met kleine dingen! Ipv koffie 's morgens drink ik een heerlijke cappuccino in mijn nieuwe pyjama, ga ik met de hond wandelen tijdens mijn 4e lunchpauze, kijk ik op een avond 10 kerstfilms op netflix in mijn gezellige sloffen en heb ik ipv een glinsterende kerstboom een nieuwe plant gekocht waar lampjes in branden.. Want waarom zou Januari een maand moeten zijn waar ik vanalles aan mijzelf moet veranderen met goede voornemens, waarom niet juist extra lief voor jezelf zijn? 


& om je tussen het netflixen en het hengelen in de pindakaaspot door, te trakteren hebben we de  GRATIS VERZENDING binnen Nederland vanaf 39,95 verlengd!

 Meer goede ideeen van onze Meesie zien? Volg ons op insta.. vinden we leuk!
https://www.instagram.com/meesiesinstagram/  

Meesie


OH JA, WE ZIJN NOG OP ZOEK NAAR EEN GEZELLIGE MEESIE MEID DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN!
BEN JIJ EEN VERKOOPTALENT MET GEVOEL VOOR VERANTWOORDING?
STUUR DAN SNEL JE CV MET FOTO NAAR: INFO@MEESIE.NL

---- MEESIE STORE ----

De winkel is geopend elke:
Maandag van 12h00 - 18h00, Dinsdag t/m Zaterdag van 11h00 - 18h00
 & Zondag van 12h00-17h00!

Come and say hi, je bent welkom! 
Je vindt onze Meesie store op de Lijnmarkt 42, 3511 KJ te Utrecht!